Verkiezingsdrukwerk

Kies Pixartprinting om ervoor te zorgen dat kiezers u kiezen. Print gemakkelijk en voordelig uw campagnemateriaal: we hebben alle producten die u nodig heeft om uw boodschap te laten opvallen, van posters en vlaggen tot verkiezingsfolders en personaliseerbare gazebo's.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Bereik al uw kiezers
Kaarten, enveloppen, briefpapier en flyers: ons assortiment is perfect om kiezers de informatie te sturen die hen zal overtuigen om op u te stemmen.
Bereik de kiezers ook op straat
Maak vlaggen, gazebo's, banners en posters en zorg dat uw boodschap door zoveel mogelijk mensen wordt gezien. Trek ook buiten de aandacht!

Politieke visitekaartjes, posters, flyers en nog veel meer: breng uw verkiezingsboodschappen tot leven met Pixartprinting!

Organiseert u uw volgende verkiezingscampagne? Met Pixartprinting kunt u al het campagnemateriaal dat u nodig heeft voor uw offline communicatie printen: politieke visitekaartjes, campagneposters, flyers en tal van andere producten. Het is snel en gemakkelijk om ze via onze website te printen en u kunt genieten van geweldige prijzen en een verscheidenheid aan aanpassingsopties.

Tijdens een verkiezingscampagne moet offline communicatie onvermijdelijk worden geïntegreerd met online communicatie, waardoor een mix van boodschappen ontstaat die potentiële kiezers op het juiste moment kunnen bereiken. Breng uw ideeën tot leven met een afdruk van hoge kwaliteit en creëer campagnemateriaal dat uw waarden uitdrukt! Aanpassing is cruciaal bij Pixartprinting: onze service is klantgericht, handig en efficiënt. Met slechts een paar klikken kunt u uw producten creëren en ze direct op uw kantoor laten bezorgen met onze stipte verzenddienst.

Politieke visitekaartjes: druk uw boodschappen op zakformaat

Klein en licht voor communicatie op zakformaat, politieke visitekaartjes kunnen in elke omgeving worden verspreid en kunnen enorm succesvol zijn als ze een aantrekkelijk uiterlijk hebben.

Welke informatie moet een politiek visitekaartje bevatten?

 • Naam en achternaam van de kandidaat
 • Foto van de kandidaat
 • Logo van de partij of lijst waartoe ze behoren
 • Korte slogan
 • Steminstructies: met behulp van een grafische afbeelding op de achterkant van het kaartje kunt u aan kiezers uitleggen hoe ze op de kandidaat kunnen stemmen (facsimile).

Het is cruciaal dat het visitekaartje in het juiste formaat wordt gedrukt: het moet passen in een portemonnee of zak. Bij Pixartprinting drukken we politieke visitekaartjes in verschillende papiersoorten en formaten: rechthoekig (8,5x5,5 cm, 9x5 cm, 8,5x5 cm) of vierkant (5,5x5,5 cm). Kies uw voorkeursaanpassingsopties en maak indruk op kiezers met een product van hoge definitie dat volledig is afgestemd op uw branding!

Campagneposters: zichtbaarheid voor impactvolle communicatie

Terwijl politieke visitekaartjes bedoeld zijn om in de zakken of portemonnees van kiezers bewaard te worden, is het doel van campagneposters om de politieke boodschappen van de kandidaat zo zichtbaar mogelijk te maken. Daarom bieden we grootformaat buitenposters aan, gedrukt in hoge definitie met de nieuwste technologie. Er zijn 12 vooraf gedefinieerde formaten om uw boodschappen volledige zichtbaarheid en aanpasbaarheid te geven. Voor de afdruk gebruiken we Magistra Deluxe Blueback 120 gsm papier, dat scheurbestendig is en heldere kleuren produceert.

Wees niet bang om groot te denken! Beperk uw wens om te communiceren niet en deel uw ideeën met kiezers door middel van hoogwaardige campagneposters met het logo en de kleuren van uw partij.

Verkiezingsflyers: deel uw ideeën tegen lage prijzen!

Voor wijdverspreide communicatie kunt u rekenen op een tijdloos promotieproduct: de verkiezingsflyer. Gedrukt in grote hoeveelheden tegen lage prijzen, stellen flyers u in staat uw politieke boodschappen snel en eenvoudig te verspreiden. Ze kunnen worden verspreid op drukke plaatsen zoals pleinen of wegen of bij stands.

Een verkiezingsflyer bevat alle noodzakelijke informatie om de interesse van potentiële kiezers te wekken. In een paar regels kunt u de belangrijkste punten van uw politieke overtuigingen en uw visie delen, evenals nuttige contactinformatie verstrekken voor iedereen die meer wil weten. De taak van een flyer is in een paar seconden volbracht, waarna deze waarschijnlijk wordt weggegooid. Die paar seconden zijn uw kans om de lezer te imponeren: een ongewoon materiaal en een originele afdruk kunnen een groot verschil maken! Daarom biedt Pixartprinting veel aanpassingsopties wanneer u uw flyers creëert. U kunt het formaat, de afmetingen, het soort papier, het gewicht en de laminering kiezen, evenals ze personaliseren met uw specifieke graphics.

Ontdek al het campagnemateriaal dat u kunt printen met Pixartprinting

Onze sectie gewijd aan campagnemateriaal omvat een breed scala aan producten, die allemaal volledig kunnen worden aangepast en in hoge definitie worden gedrukt:

 • Politieke visitekaartjes
 • Buiten campagneposters
 • Binnenposters
 • Verkiezingsflyers
 • Gevouwen flyers
 • Politieke campagne enveloppen
 • Politieke ansichtkaarten
 • Verkiezingsstickers/labels
 • Badges met een logo of gepersonaliseerde tekst
 • Banners
 • Panels (gemaakt van aluminium, Foamex, PVC, Plexiglas en andere rigide media)
 • Roll-up banners
 • Veervlaggen
 • Politieke vlaggen
 • Campagnetenten

Bereid u voor op uw komende campagne en kies Pixartprinting als uw drukpartner! Klantenservice, doorlopende innovatie en zorgvuldige materiaalstudie hebben onze activiteit al meer dan 25 jaar geleid. Wij bieden een punctuele en betaalbare online drukservice die altijd slechts een klik verwijderd is.

Bestel uw nieuwe politieke visitekaartjes of campagneposters met slechts een paar klikken

Zodra u de juiste producten voor u hebt gekozen, kunt u ze configureren door de aanpassingsopties op de pagina te selecteren. Wij bieden een nuttige Template aan, die richtlijnen bevat van onze ervaren grafische ontwerpers om u te helpen uw drukbestand correct in te stellen. Dankzij de gratis offerte die automatisch wordt geschat wanneer u het product configureert, kunt u de prijs van de artikelen in realtime bekijken.

Nadat u uw bestelling hebt ingediend, kunt u rekenen op onze Klantensupport als u vragen heeft of specifieke behoeften. De producten worden snel naar u verzonden via onze stipte en betrouwbare verzenddiensten.

Deel uw ideeën en waarden op hoogwaardig campagnemateriaal! Kies Pixartprinting voor het drukken van politieke visitekaartjes, posters, flyers en vele andere artikelen.