Drinkfles Pacific

Aluminium drinkfles met schroefdop en karabijnhaak. Maximale inhoud 770 ml. De karabijnhaak is niet bedoeld als klimgereedschap.

  • Afmetingen: 24,5 x ø 7 cm
  • Gewicht: 105 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Het juiste relatiegeschenk

Profiteer van de veelzijdige aluminium drinkfles Pacific om uw onderneming te promoten. Dankzij de grote inhoud (maar liefst 770 ml) is dit een nuttig en praktisch artikel zowel voor in de vrije tijd als op kantoor. Dit relatiegeschenk, dat u kunt bedrukken met uw logo en boodschap, zal worden gewaardeerd vanwege zijn handzaamheid (slechts 105 gr bij een hoogte van 24,5 cm en diameter van 7 cm).

Uw logo op uw drinkfles

Er zijn twee drukmogelijkheden: tampondruk met 1 of 2 kleuren en lasergravure. Bij tampondruk (afgedrukt op een oppervlak van 25x55 mm in het midden van drinkfles Pacific) kunt u voor de eerste kleur kiezen uit uw aangepaste tint of een keuze maken uit de 12 standaardmogelijkheden. Wilt u ook een tweede kleur gebruiken, dan biedt de website de keuze uit 11 standaardtinten, plus de mogelijkheid van een aangepaste kleur. Lasergravure wordt toegepast op het middengedeelte op een iets groter oppervlak (20x117 mm).

Bovendien kunt u voor uw drinkfles uw favoriete kleur kiezen. Er zijn zeven verschillende kleuren: blauw, zilver, groen, wit, azuurblauw, rood en zwart.

Gebruikstoepassingen

De handige drinkfles Pacific is een praktische manier om uw dranken op kantoor te bewaren: daarbij maken de schroefdop en karabijnhaak de drinkfles ook ideaal voor tijdens sportieve activiteiten (de karabijnhaak is echter niet geschikt voor bergbeklimmingen). Uw klanten zullen de veelzijdigheid van deze praktische en voor elke gelegenheid geschikte drinkfles zeker waarderen. Geef daarom dit artikel cadeau tijdens evenementen om uw merk te verspreiden en een blijvende indruk te maken.

Met welke producten kunt u drinkfles Pacific combineren?

Vindt u dit product leuk maar zoekt u een kleinere uitvoering, dan is drinkfles Oregon ideaal. Op onze site vindt u ook andere promotionele gadgets waarmee u reclame kunt maken voor uw merk.