Stoffen per meter

Onze stoffen per meter zijn verkrijgbaar in twee varianten en zijn perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige afdruk met minimale milieu-impact. Biologisch katoen, licht en zacht, is de ideale keuze voor duurzame kleding, terwijl de mix van linnen en katoen, stevig en ademend, geschikt is voor elk type stoffering. Kies de meest geschikte stof voor uw project en creëer producten met een exclusief design.

Stoffen per meter met persoonlijke bedrukking

Met Pixartprinting heb je de mogelijkheid om je Stoffen per meter met persoonlijke bedrukking te bestellen. We bieden je kwalitatieve natuurlijke stoffen, zoals katoen en linnen, die je kunt gebruiken voor het vervaardigen van kleding en luxe interieurartikelen. Het personaliseren is eenvoudig en snel: op deze pagina kun je de configuratieopties selecteren die je verkiest, zoals de stof en de afmetingen van het product. Upload je printbestand om de aankoop te voltooien. Je ontvangt je bedrukte Stoffen per meter direct op je kantoor.

Natuurlijke stoffen per meter

Voor de stofbedrukking bieden we je kwalitatieve natuurlijke stoffen, die je kunt personaliseren en bestellen vanaf een meter:

  • Biologisch katoen: een stof gemaakt van 100% natuurlijk katoen, ideaal voor de productie van kleding en interieurartikelen. Het gladde oppervlak zorgt voor een superieure afdrukkwaliteit.
  • Linnen: een stof gemaakt van een combinatie van linnen (52%) en katoen (48%), ook geschikt voor de productie van kledingstukken en interieurproducten. De natuurlijke textuur voegt een vleugje elegantie toe aan elke afdruk.

Vanaf een meter heb je de mogelijkheid om precies de hoeveelheid stof te bestellen die je nodig hebt, om verspilling te voorkomen en te besparen.

Stoffen per meter en duurzame bedrukking

Voor de personalisatie van stoffen per meter gebruiken we digitale pigmentdruk, via een duurzaam proces dat ons in staat stelt om het energieverbruik en afvalmateriaal te verminderen, en het waterverbruik te elimineren. Het resultaat is een hoogwaardige stofbedrukking, gekenmerkt door levendige kleuren en gedefinieerde details. Je kunt je gepersonaliseerde stoffen gebruiken om kleding, accessoires, beddengoed of decoratieve elementen voor het huis te maken.

Stoffen per meter voor jouw projecten

Onze Stoffen per meter met persoonlijke bedrukking bieden grote creatieve vrijheid voor ontwerpers, ambachtslieden en producenten. Ze vormen ook de ideale oplossing voor wie testafdrukken moet maken voordat er grotere hoeveelheden stof worden besteld.

De Natuurlijke stofbedrukking met afwerking is een geldig alternatief. In onze catalogus vind je ook Aangepaste vlaggen, T-shirts en Polo's. Ontdek vandaag nog de stofbedrukking van Pixartprinting en realiseer je ideeën in een paar klikken!