Recyclebare Doypack

In de recyclebare Doypack zitten uw producten goed, dankzij de uitvouwbare bodem. Kies uit de twee meerlagige papiersoorten om uw product goed te houden en te beschermen. Alle samengevoegde materialen zijn eenvoudig te scheiden en verwerken.

  • Ook met zipper en ophanggat
  • Eenvoudige opening
  • Vanaf 100 exemplaren

Onze nieuwe recyclebare Doypack stazakken: functionaliteit en duurzaamheid voor uw gepersonaliseerde verpakkingen!

Onze Doypack stazakken zijn de perfecte oplossing voor een functionele verpakking tijdens het transport, de opslag en ook het neerzetten in de winkel. Ze zijn flexibel maar ook ontzettend duurzaam, dus perfect voor het bewaren van voedingsmiddelen, dierenvoeding, cosmetica en nog veel meer. Dankzij de veelzijdigheid van de stazakken en hun betrouwbaarheid zijn ze geschikt voor talloze gebruikstoepassingen. De bijzondere Doypack meerlagen-technologie zorgt ervoor dat de inhoud beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht of ongunstige temperaturen. Bovendien kunnen de stazakken dankzij hun bijzondere vorm in het schap worden gezet zonder de hulp van steuntjes of houders: ze blijven zelf staan, zoals de naam al zegt, en nemen weinig ruimte in. En het is een milieuvriendelijke verpakking. De Doypack stazakken zijn recyclebaar want ze zijn gemaakt van goed te verwerken materiaal, zoals papier en film. Een duurzame en zeer personaliseerbare verpakking, waarmee u uw producten kunt beschermen van het inpakken tot aan het tentoonstellen in het winkelschap. Ontdek de nieuwe stazakken van Pixartprinting en creëer de recyclebare verpakking op maat voor uw producten!

De meerlagen-technologie van de Doypack stazakken: flexibel, duurzaam, milieuvriendelijk en personaliseerbaar

De Doypack stazakken worden gemaakt met de meerlagen-technologie, waardoor ze water- en luchtafstotend zijn: de inhoud wordt volledig beschermd tegen invloeden van buitenaf en behoudt zijn natuurlijke versheid. Daarbij zijn het betrouwbare verpakkingen die het risico op eventueel lekken van het product tijdens de opslag of het transport voorkomen. De zakken bestaan uit lagen recyclebaar papier met een beschermde filmlaag. De buitenkant is volledig personaliseerbaar: we gebruiken flexodruk met 10 kleuren om uw recyclebare Doypack verpakkingen het uiterlijk te geven dat u wenst. Na gebruik kunnen de stazakken eenvoudig worden verwerkt bij het papierafval en dus worden gerecycled, volledig milieuvriendelijk dus. Want dat is een van de kernwaarden van onze bedrijfsvoering: milieuvriendelijkheid staat centraal in de gehele productie van Pixartprinting, van het vinden van grondstoffen tot het printen. Voor de zakken gebruiken we uitsluitend FSC gecertificeerd papier, afkomstig uit bossen die op verantwoordelijke en milieuvriendelijke wijze beschermd en beheerd worden.

Het personaliseren van de stazakken: print uw recyclebare verpakking in een paar klikken!

U kunt uw nieuwe stazakken heel eenvoudig op onze website bestellen. Download de handige template op de productpagina en volg de aanwijzingen voor een juiste voorbereiding van uw drukbestand. Kies de personaliseringsopties die u wenst en kies de perfecte leverdatum. Onthoud dat het altijd handig is om op tijd te bestellen bij Pixartprinting! Dan heeft u keuze uit de beste prijzen. Wanneer uw aankoop voltooid is, ontvangt u uw gepersonaliseerde stazakken rechtstreeks op kantoor, met een snelle en stipte levering. Onthoud dat onze klantenservice u kan helpen in elke fase van uw bestelling, van de keuze tot aan de levering.