Handdoeken

Onze handdoeken zijn gemaakt van zacht katoen en polyester en zijn het perfecte geschenk - informeel en handig - voor uw klanten of werknemers.

  • 4 maten verkrijgbaar
  • machinewasbaar tot 30°
  • de hele voorkant is personaliseerbaar

Gepersonaliseerde handdoeken en strandlakens

De gepersonaliseerde handdoek is een originele en nuttige gadget die altijd zeer gewaardeerd wordt door klanten en medewerkers. Verkrijgbaar in verschillende maten, kan de XL-maat gebruikt worden als comfortabel gepersonaliseerd strandlaken. Wil je jouw merk ook promoten op het strand tijdens de zomer? Beheer je een sportschool of hotel en wil je jouw klanten gadgets aanbieden die passen bij jouw corporate image? Dat kan nu met slechts een paar klikken bij Pixartprinting. Bedruk gepersonaliseerde handdoeken met jouw logo of een ander ontwerp naar keuze!

Een gepersonaliseerde handdoek met logo

Het personaliseren van jouw nieuwe handdoeken is eenvoudig en snel. Als je al een drukklare grafische bestand hebt, hoef je alleen jouw bestelling via deze pagina te plaatsen en het ontwerp te uploaden om de aankoop te voltooien. Als je nog geen drukklare bestand hebt, kun je onze gratis online ontwerptool Designer gebruiken om het ontwerp voor jouw nieuwe gepersonaliseerde handdoeken te maken. Met de handige 3D-preview kun je een voorbeeld zien van het eindresultaat van jouw project. Op de handdoek kun je jouw logo, tekst, foto of elk ander ontwerp laten bedrukken.

De maten van gepersonaliseerde handdoeken

De gepersonaliseerde handdoeken zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten, van de kleine gastenhanddoek tot het grote strandlaken:

  • Gastenhanddoek (maat S): 30×50 cm
  • Handdoek (maat M): 50×100 cm
  • Badhanddoek (maat L): 70×135 cm
  • Strandlaken (maat XL): 100×180 cm

Het gepersonaliseerde strandlaken

Het gepersonaliseerde strandlaken heeft een afmeting van 100x180 cm en is gemaakt van katoen en polyester. Het is ruim en kan volledig bedrukt worden aan de bovenzijde met een ontwerp naar keuze: een logo, een originele afbeelding of een foto. Het is een zeer gewaardeerde, nuttige en kwalitatieve gadget voor de zomer. Jouw merk zal zelfs tijdens de zomer onder de parasol niet onopgemerkt blijven.

Gepersonaliseerde handdoeken van katoen

De gepersonaliseerde handdoeken zijn gemaakt van een combinatie van twee materialen: 100% zacht polyester aan de bedrukbare bovenzijde en 100% absorberend katoen aan de onderzijde. Ze kunnen in de wasmachine gewassen worden tot 30 °C. Voor het wassen raden we aan om een mild wasmiddel zonder bleekmiddel of wasverzachter te gebruiken.

Gepersonaliseerde handdoeken en andere producten

In onze uitgebreide online catalogus vind je gepersonaliseerde handdoeken en vele andere producten. Neem een kijkje bij al onze gepersonaliseerde gadgets en vind de beste producten om te combineren met jouw nieuwe handdoeken: gepersonaliseerde T-shirts, gepersonaliseerde tassen en rugzakken. Je kunt prachtige fotogeschenken maken om te delen met vrienden, collega's en klanten. Ontdek ze allemaal!