Torendisplay

Stevig display van honingraatkarton die perfect is om binnenruimtes mee in te richten. Bestaat uit drie planken, met de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe u de zijwanden monteert, afhankelijk van uw wensen en waar de display komt te staan.

Stijl en veelzijdigheid voor uw ruimtes

Het is belangrijk om altijd van mening te kunnen veranderen, ook nog op het laatste moment. Hierbij komen praktische middelen van pas, die er ook nog mooi uitzien. Pixartprinting heeft het juiste product voor u: de torendisplay van honingraatkarton.

Richt het in zoals u wilt

De torendisplay heeft afmetingen van 45x40x155 cm. Hij heeft drie planken (45x40x34 cm) waarop u uw producten kunt uitstallen. De zijwanden zijn 40x34 cm. U kunt de constructie aan uw wensen en aan de positie van de display aanpassen door de diverse onderdelen te monteren zoals u wilt.

Gebruikstoepassingen

Dankzij het lichte materiaal en het modulaire karakter is de torendisplay bijzonder geschikt voor gebruik binnen. Zo kunt u snel uw ruimtes inrichten en kunt u de displays ook probleemloos weer verplaatsen. Beurzen en evenementen zijn aangewezen plekken voor het gebruik van deze displays.

Met welke producten kunnen de torendisplays gecombineerd worden?

U kunt kiezen uit veel verschillende POS-displays en andere soorten displays. U kunt uw ruimtes met nog meer kartonnen creaties inrichten, zoals de promotiemeubels.