Bankje van karton

Stevige zitjes van honingraatkarton, die zelfs zware lading kunnen dragen. Perfect om commerciële of beursruimtes mee in te richten.

Richt uw ruimtes op originele wijze in

Als u uw ruimtes een innovatief karakter wilt geven, dan is het bankje van honingraatkarton het juiste product voor u. Dankzij het lichte materiaal kunt u het eenvoudig en snel plaatsen. Het bankje is ook bijzonder stevig: er kunnen tot wel drie volwassenen op zitten, die comfortabel passen (46x40x116 cm).

Gebruikstoepassingen

Dankzij zijn materiaal en karakter is dit product ideaal voor evenementen, beurzen en exposities. U kunt er uw kantoor mee inrichten of het gebruiken voor een karakteristieke touch in uw winkel. Uw innovatieve stijl zal door uw klanten gewaardeerd worden.

Producten om met het kartonnen bankje te combineren

Als dit bankje u bevalt, dan hebben we ook nog andere producten van hetzelfde materiaal voor uw inrichting. Onze kartonnen promotiemeubels kunnen aan alle wensen voldoen. Om uw producten te presenteren, hebben we beursbalies, eenvoudig te monteren en verplaatsen. Als u tijdschriften wilt uitstallen, gebruik dan de magazoo tijdschriftenhouder.