Wij vinden details erg belangrijk. Wie u bent, wat u doet, welke producten en diensten u biedt en waar u uw klanten ontvangt: dat alles laat zien waar u voor staat. Met ons kunt u dit allemaal zo goed mogelijk tonen.
Waarom kiest u voor ons?
VOORDEEL

Waarom zijn onze prijzen zo laag? Wij geloven in vernieuwing en investeren continu in technologie en nieuwe machines: daardoor kunnen we grote volumes drukken en de beste prijzen garanderen.

KWALITEIT

Wij garanderen uitstekende kwaliteit: afdruk in HD, mooi afgewerkte vormen en verpakkingen, en de beste materialen.

SNELHEID

We printen binnen 24 uur en versturen uw pakket via de betrouwbaarste koeriers, met de mogelijkheid om voor levering binnen 24 uur te kiezen. Bij het maken van de prijsopgave kunt u de exacte leverdatum kiezen.

Professioneel advies

We verlenen advies om u te helpen het product of materiaal te kiezen dat het best bij uw behoeften past. We ondersteunen u bij de voorbereiding van uw afdrukbestand en beantwoorden al uw vragen.

Een wereld aan producten
In ons assortiment vindt u oplossingen voor al uw communicatiewensen.
400 producten, volledig personaliseerbaar in meer dan drie miljoen combinaties.

Introduceer uw bedrijf

Wat voor onderneming u ook heeft, in ons assortiment vindt u alles voor uw communicatie: visitekaartjes, catalogi en tijdschriften, flyers en folders en een uitgebreid assortiment personaliseerbare gadgets. En als u het groots wilt aanpakken hebben we reclamebanners en posters.

Richt uw werkruimtes in

Wilt u uw etalages decoreren, uw winkel inrichten of uw expositieruimte voorbereiden? Raamstickers, panelen, Forex®, beursdisplays, frames voor achterbelichting en talloze materialen voor buitenreclame, zoals gazebo's, vlaggen en bannerdisplays.

Personaliseer uw producten

We kunnen aan al uw communicatiewensen voldoen. Dankzij onze technologie kunnen we op heel veel producten drukken: verpakkingen, papieren en stoffen draagtassen, stickers en tapes, en etiketten op rol. Dit zijn slechts een paar manieren waarop u uw bedrijf kunt laten spreken.

Bestellen is makkelijk en snel...
1
Configureer
uw product
2
Kies de prijs en de leverdatum
3
Afrekenen
4
Upload
het bestand
... en we garanderen u dat alles goed zal gaan
File
check

Wij bieden u extra zekerheid zonder bijkomende kosten. Uw bestanden worden automatisch en gratis gecontroleerd op verschillende parameters, zoals het documentformaat, de resolutie, de aanwezigheid van Pantone-kleuren, de juiste lettertype-insluiting of niet-geconverteerde paden en de overeenkomst tussen het aantal opgegeven pagina's en het aantal dat in het bestand zit.

Veilige
betaalmethoden

We bieden u verschillende betaalmethoden aan, allemaal 100% veilig, om aan elke wens van uw bedrijf te voldoen: creditcard, Paypal, onder rembours, bankoverschrijving en Klarna.

96% van onze klanten is altijd tevreden!
Joop
Architect
LEIDEN

Ze waren vriendelijk en behulpzaam en hebben me geholpen bij het kiezen van het meest geschikte papier voor mijn catalogus. Uitstekende service, van harte aanbevolen.

Femke
Inkoopafdeling
HAARLEM

Al jarenlang printen we met Pixartprinting de reclamematerialen voor beurzen en voor onze verkopers. Uitstekende kwaliteit, altijd punctueel.

Jan
Winkelier
GRONINGEN

Een jaar geleden heb ik een kledingwinkel geopend en daar natuurlijk reclame voor gemaakt: van posters tot visitekaartjes en zelfs de inrichting van mijn winkel, de mensen van Pixartprinting hebben me altijd geholpen de meest professionele oplossing te vinden. Zeer behulpzaam!

Sijmen
Ondernemer
DEN BOSCH

Pixartprinting is voor mij een partner geworden: van de kleding voor mijn werknemers tot de materialen die ik elke maand print om mijn klanten over nieuwe producten te informeren, ik vind er altijd alles wat ik nodig heb.

Tom
Loodgieter
DEN HAAG

Ik had mijn twijfels bij online printen, maar ik heb onlangs ontdekt dat ik een hoop kan besparen en alles veel sneller kan doen. Probeer het ook!

Jeroen
Medewerker
UTRECHT

Ik ben sinds 2011 klant en als er een probleem was werd dit altijd direct en professioneel opgelost.