'Ga de drempel over'
is afgelopen
De hele maand mei hebben we uw aankopen met waardebonnen beloond. Dat is nu voorbij, maar er blijven aanbiedingen komen op pixartprinting.nl. PROFITEER NU >
*ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE ACTIE "GA DE DREMPEL OVER"
Voor elke bestelling van € 150 of meer, geplaatst tussen 7/​5/2018 tot en met 31/​5/2018, ontvangt u een bon met variërende waarde op basis van de uiteindelijke verkoopprijs exclusief btw en verzendkosten. De waardebon is 30 dagen geldig vanaf de afgiftedatum (uitgezonderd de waardebonnen die in juni 2018 zijn uitgegeven, deze zijn tot en met 30/​6/​2018 geldig) en geldt voor het hele assortiment; de bon heeft geen geldwaarde, kan niet in combinatie met andere actiecodes, aanbiedingen of kortingen worden gebruikt en geldt niet voor eerder aangeschafte producten (eerdere aankopen gelden niet om aanpassingen te verkrijgen). De maximale waarde van elke waardebon is € 200,00. Als het totaalbedrag van de opdracht waarop de korting wordt toegepast overeenkomt met of lager is dan de waarde van de bon, is een betaling van € 1 vereist.
U ontvangt de waardebon alleen als u met creditcard, Paypal, Sofort / Klarna of via bankoverschrijving heeft betaald.
Pixartprinting behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde op te schorten of aan te passen.

BEREKENING VAN DE WAARDEBON
De waardebon wordt als percentage berekend over de uiteindelijke verkoopprijs, op basis van de prijscategorie waarin het totale betaalde bedrag valt, volgens de onderstaande tabel. Met uiteindelijke verkoopprijs wordt de prijs bedoeld die de klant betaalt na aftrek van enigerlei korting en exclusief btw of andere dergelijke belasting, verzendkosten en andere eventuele kosten die naast de verkoopprijs van het product zijn aangegeven.
Er is geen dagelijkse limiet voor het aantal waardebonnen dat vergaard kan worden. Bij elke bestelling die in een van de prijscategorieën valt die in de tabel zijn aangegeven, wordt een unieke kortingscode gegenereerd die de klant voor een toekomstige bestelling kan gebruiken. Geannuleerde bestellingen geven geen recht op waardebonnen.
UITGAVE WAARDEBON
+ 150 € 5%
+ 250 € 10%
> € 500 20%
WIJZE WAAROP DE KORTINGSCODE VERZONDEN WORDT
De kortingscode wordt verzonden naar het e-mailadres dat in de account van de klant is aangegeven, op de dag na de verzending van minstens één opdracht van de bestelling, en altijd na betaling via de hierboven genoemde manieren.

GEBRUIK VAN DE KORTINGSCODE
De kortingscode kan na ontvangst van de bevestigingsmail gebruikt worden. Dit hoeft niet per se voor de volgende bestelling te zijn.
Om de kortingscode te gebruiken, logt u in op de website en voert u de kortingscode in het veld "actiecode" in bij het maken van de prijsopgave. Nadat u op ACTIVEREN heeft geklikt, laat de prijsopgave de gereduceerde prijs zien. De kortingscode geldt voor alle beschikbare leverdata. Als de kortingscode eenmaal is gebruikt, kan hij niet opnieuw voor andere bestellingen worden gebruikt. De waarde van de kortingscode zal volledig worden opgemaakt bij de bestelling, ook als de kortingswaarde hoger is dan de bestelwaarde.

ONDERSTEUNING
Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de klantenservice.