Pixartprinting wil u updates sturen over aanbiedingen en nieuwe producten.

Maskers Ninja Mask™ Drielaags: de wasbare en herbruikbare maskers van Pixartprinting

Ninja Mask™ is het nieuwe wasbare en herbruikbare masker van Pixartprinting, gemaakt met een meerlagige, zeer filtrerende technologie. Ninja Mask™ is gemaakt van drielaags materiaal, dat licht en ademend is, ook tijdens de zomermaanden. De tweede laag, van waterafstotende stof geïntegreerd met nanovezels, garandeert een filterefficiëntie van 90%. Het masker is verkrijgbaar in talloze ontwerpen, maar kan ook worden gepersonaliseerd met een eigen afbeelding! De wasbare en herbruikbare maskers Ninja Mask™ kunnen ook in de wasmachine worden gewassen, tot 60 graden, en zijn geschikt voor het hele gezin. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: large of medium voor volwassenen en small voor kinderen. Dankzij de verstelbare lussen en de flexibele neusbrug kan het masker zich aan het gezicht aanpassen en is het comfortabel om te dragen. Het is een veilig en betrouwbaar accessoire, geschikt voor langdurig en comfortabel gebruik. Onthoud dat onze Ninja Mask™ maskers geen persoonlijk beschermingsmiddel of medisch hulpmiddel zijn. Ze kunnen worden gebruikt bij uw dagelijkse activiteiten en zorgen voor een extra bescherming voor uw veiligheid en de mensen om u heen.

De meerlagige technologie van de wasbare Ninja Mask™ maskers

Het Ninja Mask™ masker bestaat uit 3 lagen stof:

  • Buitenste laag van 100% polyester: brandwerend, elastisch en kreukbestendig.
  • Middelste laag van 100% polypropyleen geïntegreerd met nanovezels met filterefficiëntie van 90%.
  • Binnenste laag van 100% polyester: ademend en licht, geschikt voor langdurig contact met de huid.

Onze wasbare en herbruikbare maskers zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat u uw dagelijkse activiteiten zo veilig mogelijk kunt doen. Ze zijn geschikt voor langdurig dagelijks gebruik: u kunt ze gebruiken tijdens het pendelen tussen huis en werk, in winkels en supermarkten en bij alle gelegenheden waarin u beperkte ruimte moet delen met andere mensen.

Het personaliseren van het herbruikbare Ninja Mask™ masker

U kunt kiezen uit meer dan 150 verschillende patronen (kleuren en tekeningen), maar u kunt het masker ook personaliseren met uw eigen ontwerp, zoals het logo van uw bedrijf of vereniging. Zo zijn u en uw medewerkers direct herkenbaar en kunt u een origineel accessoire dragen met uw merk erop. Het personaliseren gaat eenvoudig en snel. De wasbare en herbruikbare Ninja Mask™ maskers zijn verkrijgbaar in 3 modellen. Kies de maat die bij u past!

  • Large: voor volwassenen, 16,6 x 15 cm
  • Medium: voor volwassenen, 16,4 x 13,5 cm
  • Kid: voor kinderen, 13,8 x 12,6 cm

Het masker opzetten en reinigen

Voordat u uw nieuwe herbruikbare masker voor de eerste keer opzet, moet u het met de hand of in de wasmachine tot 60 graden wassen met een mild wasmiddel. We raden u aan om het in de openlucht te laten drogen of in de droger op lage temperatuur, zonder het te strijken. Wanneer het masker gereinigd is, is het klaar voor gebruik. Was uw handen zorgvuldig en breng het masker met de handige lussen voor uw gezicht. Doe dan de lussen om uw oren en zet het masker op uw gezicht, waarbij u de flexibele neusbrug aanpast aan het profiel van uw neus. U kunt de lussen gebruiken om de breedte van het masker aan te passen. Als u uw masker niet meer nodig heeft, was dan weer uw handen en verwijder het masker met behulp van de lussen. Was dan uw handen weer.