Strandbal Palma

Palma strandbal. Opblaasbare strandbal. Voldoet aan de EN71-norm. PVC.

  • Afmetingen: Ø 25 cm
  • Gewicht: 60 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Het ideale strandartikel

Veilig, licht en personaliseerbaar: de strandbal Palma is het ideale promotieartikel voor uw klanten, medewerkers en zakenrelaties. De lege bal past in een tas en kan direct op het strand worden opgeblazen. Zo neemt hij onderweg weinig ruimte in. Bovendien is hij niet al te groot (diameter van 25 cm) en is hij licht (gewicht van 60 g).

Pas de strandbal aan uw wensen aan

U kunt de kleur kiezen die u met het wit wilt combineren: groen, royal blauw, marineblauw en rood. Vervolgens kunt u uw logo of boodschap direct op het artikel laten afdrukken. Dit kan zowel op de witte als de gekleurde gedeelten. De gebruikte druktechniek is tampondruk met 1 of 2 kleuren, op een gedeelte van 100x42 mm. Voor de eerste kleur kunt u uw eigen voorkeur opgeven of uit de 12 standaardopties op de website kiezen. Voor de tweede kleur, die optioneel is, kunt u uit 11 standaardopties kiezen of uw eigen voorkeur opgeven.

Gebruikstoepassingen

De strandbal is de perfecte promotionele gadget voor sportevenementen buiten die uw onderneming sponsort, zoals beachvolleybal en strandvoetbal. Met dit zomerse relatiegeschenk zorgt u ervoor dat uw klanten u zich herinneren. Geef de bal ook aan uw medewerkers, zij kunnen er hun kinderen blij mee maken.

Producten voor op het strand

Behalve de strandbal hebben we ook andere vrijetijdsartikelen die u met uw merk kunt bedrukken en aan uw klanten en medewerkers cadeau kunt doen. Een leuk idee is bijvoorbeeld de frisbee Taurus, en met de zonnebril California kunt u er ook in de felle zon mee blijven spelen.