Potlood met gekleurd omhulsel en witte gum Alegra

Onaangescherpte houten potlood met een gekleurd vat.

  • Productafmetingen: 19 x ø 0,7 cm
  • Afdrukafmetingen: 7 x 0,5 cm
  • Gewicht: 6 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Een cadeau dat altijd van pas komt

Wilt u een goede indruk achterlaten met uw relatiegeschenken? Als u een onmisbaar product voor kantoor zoekt (en dat daarom goed van pas komt), dan is het potlood Alegra met gekleurd omhulsel en witte gum het antwoord op uw wensen. Personaliseer het door het met uw logo of boodschap te bedrukken en zorg ervoor dat uw klanten u onthouden dankzij dit veelzijdige cadeau. Een klein maar handig voorwerp (19 cm lang met een diameter van 0,7 cm), dat ervoor zorgt dat u overal wordt herinnerd.

Een potlood met een persoonlijke touch

U kunt kiezen uit wel negen kleuren: zwart, wit, blauw, lichtblauw, rood, groen, geel, oranje en roze. Nadat u uw favoriete kleur heeft gekozen kunt u het onderste gedeelte (70x5 mm) met uw logo of boodschap laten bedrukken. De gebruikte techniek is tampondruk met 1 of 2 kleuren. Voor de eerste kleur kunt u uw eigen voorkeur opgeven of uit de 12 standaardopties op de website kiezen. De tweede kleur is optioneel. U heeft hierbij de keuze uit 11 standaardkleuren of u kunt uw eigen voorkeur opgeven.

Gebruikstoepassingen

Potloden zijn onmisbaar op kantoor en in eigenlijk alle werkomgevingen: daarom worden ze altijd door uw klanten gewaardeerd en gebruikt, niet alleen op het werk maar ook in het dagelijkse leven. Deel ze daarom uit op beurzen en evenementen om uw merk te promoten.

Producten die goed bij het potlood Alegra passen

Combineer het potlood Alegra met onze notitieblokken en -boekjes. We hebben ook andere gepersonaliseerde gadgets voor op kantoor.