Kunststof powerbank 2200 mAh Flash

Powerbank van PC- en ABS-kunststof met een batterijvermogen van 2200 mAh, voldoende om een mobiele telefoon of tablet op te laden. De powerbank wordt met de meegeleverde USB-kabel binnen 2 uur opgeladen. Tijdens het opladen is het lampje rood. Als hij opgeladen is, gaat het lampje uit. En als hij leeg is, is het lampje blauw. Wordt in een wit kartonnen doosje geleverd.

Afmetingen: 9,1 x 2,6 x 2,6 cm Gewicht: 74 g

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Product wordt bijgewerkt.
Het is zo snel mogelijk beschikbaar. 

Laad op waar en wanneer u wilt

Zoekt u een handige manier om nooit met een lege batterij te zitten, dan is de powerbank Flash van PC- en ABS-kunststof (hard materiaal dat bestand is tegen stoten, hoge temperaturen en UV-stralen`) het juiste product voor u. Dankzij zijn kleine afmetingen (9,1x2,6x2,6 cm) en lage gewicht (74 gr) neemt u dit product overal mee naar toe en laadt u smartphones en tablets op met de bijgesloten usb-kabel. Deze powerbank is daarmee niet alleen onmisbaar binnen uw onderneming, maar vooral voor uw klanten: door het gadget te personaliseren en uw logo erop te laten drukken, blijft uw boodschap nog beter hangen.

Check de lampjes

Powerbank Flash is eenvoudig te gebruiken. Met de in de verpakking inbegrepen usb-kabel laadt u het roduct binnen 2 uur op. Het rode lampje brandt tot de powerbank volledig is opgeladen, eenmaal 100% opgeladen gaat het lampje uit. Wanneer de batterij leeg is, gaat het blauwe lampje aan.

Uw gepersonaliseerde powerbank

Dit artikel is verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, koningsblauw, wit, appelgroen, rood en oranje.

Print uw boodschap of logo op een gedeelte van de powerbank (70x15mm) en geef hem cadeau aan uw klanten zodat ze steeds aan u zullen denken. U heeft de keuze uit twee druktechnieken: tampondruk met 1 of 2 kleuren of digitale vierkleurendruk. Bij tampondruk kunt u voor de eerste kleur kiezen uit de 12 al aanwezige opties, of een eigen kleur toevoegen. De tweede kleur is niet verplicht; ook hier kunt u kiezen uit 11 standaardopties of een eigen kleur.

Gebruikstoepassingen

Deze lichte en handzame powerbank neemt weinig ruimte in en is altijd makkelijk mee te nemen. Dit is de perfecte gadget voor evenementen waar uw deelneemt: het publiek zal dit geschenk waarderen en steeds aan u denken. Maak gebruik van dit handige artikel in uw onderneming: een product als dit komt altijd van pas, zowel op zakenreis als op kantoor.

Met welke producten kun je powerbank Flash combineren?

Vindt u dit product leuk maar geeft u de voorkeur aan een ander materiaal, dan hebben we ook de de aluminium powerbank Bolt. Ontdek de andere technologische artikelen bij onze gepersonaliseerde gadgets.